Profielschets

Schrijven is een kwestie van durven. Van veel oefenen en ervaring opdoen.
Inmiddels kan ik terugkijken op en gebruik maken van dertig jaar ervaring met schrijven. Schrijven is vaak ook een kwestie van gewoon dóen. In de loop van die dertig jaar is mijn schrijven zich meer en meer gaan verdiepen en geworden tot een basisbehoefte in mijn leven.

Dat vertaalt zich niet alleen in een uitgebreide woordenschat, maar ook in het kunnen laten vloeien van pen, waardoor die pakkende, inspirerende of duidelijke tekst geboren wordt.

Voor mij speelt de omgeving waarin mijn, maar ook jouw teksten tot stand kunnen komen een belangrijke rol. Ik heb rust en ruimte nodig. Een inspirerende plek.
Die heb ik gevonden op het water van de Westerwoldse Aa.

Ik heb in de zorg gewerkt en als secretaresse, ben echter op een gegeven moment arbeidsongeschikt geraakt, als gevolg van psychische klachten. Vanaf dat moment ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het schrijven. Ik kan, zonder te overdrijven, zeggen dat schrijven mijn lijfsbehoud is geweest. Wie schrijft, die blijft, is voor mij zeker van toepassing.

Ik heb een aantal artikelen geschreven voor Psy, Ervaringswijzer.
Daarnaast zijn een aantal gedichten van mijn hand gepubliceerd.
Voor een zorgboerderij heb ik een presentatiegids geschreven en ik schrijf regelmatig teksten voor de website van een klussenbedrijf.

(Schrijf)kwaliteiten;
accuraat, creatief, doortastend, foutloos Nederlands, gevoelig, helder, humoristisch, intelligent, kritisch, respectvol, vinger op de zere plek, zorgvuldig

Share Button

Bezoek adres :

H.F. Dresselhuisstraat 6

Bad Nieuweschans (Gr)

tel.: 06 42 06 83 42

bankrelatie; triodos ( Mamma can Do )

iban NL79 TRIO 0198 0159 68