Verwondering

‘De mooiste emotie die we kunnen ervaren is die van het mysterie. Het is de kracht van alle ware kunst en wetenschap. Als deze emotie je vreemd is, als je je niet langer kunt verwonderen of stilvallen van ontzag, dan ben je zo goed als dood’. (Albert Einstein)

Wat heerlijk; de tijd van grote verwondering is weer aangebroken. Er is zoveel om je over te verwonderen. Als een kind zo blij zijn met cadeautjes, vanavond of met kerst onder de boom. Even stilstaan om naar die prachtig opgetuigde kerstboom te kijken. Je erover te verwonderen. Of stilstaan bij het mysterie van het leven, of je nu gelovig bent of niet. En wat te denken van een wandeling door een pas besneeuwd landschap.

Juist in deze decembermaand zijn alle ingrediënten voor een flinke dosis verwondering volop aanwezig.

Verwondering zet de tijd even stil. Het doet je even de grootsheid van de wereld om je heen beseffen.

Ik wens je een prachtige feestmaand met veel mysterieuze momenten toe!

Share Button
No comments yet.

Geef een reactie

* Please Add the Values

 

Bezoek adres :

H.F. Dresselhuisstraat 6

Bad Nieuweschans (Gr)

tel.: 06 42 06 83 42

bankrelatie; triodos ( Mamma can Do )

iban NL79 TRIO 0198 0159 68