Je eigen energie

Zoals ik in de vorige blog al schreef is alles energie. De kwantumfysica laat zien dat we energiewezens zijn, en dat alles met alles verbonden is in één oneindig energieveld. Mensen, dieren, planten, dingen; alles wat wij als materie zien zijn verschillende vormen en vibraties van energie.

 Wij zijn dus energie. Ieder mens heeft zijn eigen energieveld. Dat wordt ook wel omschreven als je aura. Het is een onzichtbaar deel wat echter veel bepaalt hoe je bent en wat je doet. Mensen om je heen kunnen die energie aanvoelen. Met mijn huidige energieke staat, schudde ik laatst een bekende de hand. Ze zei;’Wauw, wat een energie!’Energie en uitstraling hebben met elkaar te maken. Mijn energie is niet alleen goed, ik merk dat ik ook een goede, sterke uitstraling heb.

 Door bewuster met je energie om te gaan, kan je je uitstraling beïnvloeden. Soms neem je teveel energie van andere mensen in je op. Dan kan je overbelast of onrustig raken. Soms geef je je energie teveel weg in contacten met anderen. Of door teveel prikkels van buitenaf. Dat wordt ook wel omschreven als ‘ruis’. Ruis zorgt ervoor dat je anderen laat overheersen, dat je niet meer vanuit je eigen energie je eigen keuzes kunt maken.

 Als je meer uit jezelf en je leven wilt halen, als je je bewuster wilt zijn van je eigen energie, is het handig eens stil te staan bij de vormen van interne en externe ruis die op jou van toepassing zijn. En die ruis proberen te verminderen. Zet je telefoon eens wat vaker uit, check je mail eens wat minder vaak per dag. Wees je eens bewust of de TV aanstaat omdat je écht dat programma wilt zien, of dat ie aanstaat vanuit gewoonte, of anders, om niet bij jezelf stil te hoeven staan.

 Lukt het je om wat ruis te verminderen?

Ontdek je dat je je met minder ruis bewuster bent van je eigen energie?

Door je bewuster te zijn van je eigen energie, kom je dichterbij jezelf uit. Bij je kracht en kwetsbaarheid. Bij je intuïtie en uitstraling. Het maakt je leven mooier.

 Jij wordt mooier!

 

Share Button

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

* Please Add the Values

 

Bezoek adres :

H.F. Dresselhuisstraat 6

Bad Nieuweschans (Gr)

tel.: 06 42 06 83 42

bankrelatie; triodos ( Mamma can Do )

iban NL79 TRIO 0198 0159 68